Перелік новин
Знижка 12% на інвентар та обладнання "Imperial" для роботи з тістом!
Устаткування для приготування смачних страв зі знижкою! Обирайте якісні інструменти від "Imperial" для роботи з тістом та отримуйте вигідну знижку -12% на весь асортимент.Не пропустіть шанс зробити процес випікання ще приємнішим та ефективнішим!Період та умови проведення акції1 В акції бере участь товар представлені на сайті2 Акція проводиться у строк з 21.01.2025 по 21.03.2025 року включноТовар:Штамп для равиоли Raviolamp рыбки 14штНасадка к те
Акція! При купівлі 3 (трьох) ножів знижка -15%
Офіційні Правила участі в акції «При купівлі 3 ножів знижка -15%»УВАГА: сайт не вираховує знижку під час оформлення замовлення через кошик, кошти при оплаті замовлення через сервіс LiqPay вилучаються у повному розмірі вартості товару.Не оплачуйте замовлення до його підтвердження з менеджером.Період, місце та умови проведення акції1. В акції беруть участь товари, представлені в акції «При купівлі 3 ножів знижка -15%» на сайті foodpacks.com.ua.2. Акція діє до 15.03.2025 р. або до закінчення т
Інструменти для заточування ножів| Нарезка
Для кожної домогосподарки приготування страв на кухні перетворюється на справжню тортуру, якщо ножі настільки затуплені, що неможливо порізати навіть пухкий продукт. Виходячи з цього, можна припустити, що правильне заточування ножів є однією з основних умов для успішного куховарства на кухні. До вибору інструменту слід підійти з особливою скрупульозністю.Види точильних інструментів- Заточні каменіЯк не дивно, але найпримітивнішим і найпростішим пристроєм, який служить для заточування ножів і при
Як вибрати кухонний ніж | Нарізка
У жодної господині або професійного кухаря не вийде обійтися в процесі приготування їжі без такого основного аксесуара, як кухонний ніж, який є чи не найголовнішим інструментом в арсеналі кухаря. Напевно, всі знають, що видів кухонних ножів безліч.Залежно від того, для якого продукту призначений ніж, змінюється його форма, розмір та вага. Також важливу роль відіграє матеріал, з якого виготовлений ніж, та якість заточування леза. Від цього залежить термін служби ножа та його робочі (ріжучі) харак