Професійні слайсери RGV
Сучасний темп життя безпосередньо впливає і на ресторанну індустрію. Обслуговування відвідувачів громадського харчування має відбуватися якісно і оперативно, а страви готуватися в лічені хвилини. В умовах постійної нестачі часу, на професійній кухні все активніше використовуються всілякі електромеханічні помічники для прискорення процесу приготування їжі, одним з яких є промисловий слайсер.
Слайсер, або, простіше кажучи, ломтерезка – електромеханічний пристрій, основним робочим механізмом якого є ніж круглої форми, що рухається під впливом двигуна і нарізає гастрономічну продукцію акуратними скибочками.
Промислові слайсери використовуються в умовах інтенсивних навантажень, тому виконані з якісної нержавіючої сталі, або анодованого алюмінію. Конструкція професійного слайсера складається з рухомої платформи з притискним механізмом, ріжучого диска і вузла регулювання. Існую вертикальні і гравітаційні слайсери. Ринок професійного обладнання пропонує покупцеві гравітаційні моделі, в яких рушійна платформа з продуктом розташована під нахилом до ріжучого ножа. Під дією гравітації продукт притискається до леза і скибочки після нарізування автоматично потрапляють в лоток.
Активно використовуючись в сфері громадського харчування, професійні моделі ломтерезок оснащені надійною системою безпеки, що запобігає оператора від виробничих травм. Як правило, всі моделі мають ніж із захисним кожухом. Вибираючи слайсер для громадського харчування, варто звернути увагу на наявність механізму охолодження двигуна. Така опція дозволить безперервно використовувати пристрій протягом 12-годинної зміни.