0
Мої закладки 0
Порівняння товарів 0

Сікачі/Сокири/Пили



Тесак м'ясника F.Bargoin 1280-24

59.23€

..


Призначення - Секачи/Топоры/Пилы /
Тесак м'ясника F.Bargoin 382-19

37.80€

..


Призначення - Секачи/Топоры/Пилы /
Ніж - сікач Polkars № 66 - 150 мм

28.29€

..


Призначення - Секачи/Топоры/Пилы /
Ніж - сікач Polkars № 67 - 180 мм

37.55€

..


Призначення - Секачи/Топоры/Пилы /
Сокира для м'яса Polkars 230 мм

111.80€

..


Призначення - Секачи/Топоры/Пилы /
Сокира для м'яса Polkars 260 мм

124.46€

..


Призначення - Секачи/Топоры/Пилы /
Тесак для рубки Polkars 69-30 см

95.60€

..


Призначення - Секачи/Топоры/Пилы /
Показано з 1 по 15 із 20 (2 сторінок)

Спеціальна сталь для професійних ножів Eicker вже більше 80 років виготовляється на одному з провідних заводів в місті Золінген, де знаходяться підприємства найбільших компаній з виробництва ножів. Високоякісні вироби виконані зі спеціальних матеріалів для роботи з продуктами харчування, і відповідають стандарту EN ISO 8442. Леза ножів дуже якісні, виконані з міцної і не крихкої сталі, довго не потребує заточування. Тільки зрідка потрібно правити на спеціальному мусаті з хром-ванадієвої сталі. Особливо підвищену твердість сталі 56 + /-1 мають Ножі серії «Profi». Якість відповідає європейським стандартам.

Польська компанія Polkars виробляє широкий спектр ріжучих інструментів для м'ясопереробної промисловості: Обробні ножі, жиловочні, обвалочні, реберні, а також побутового призначення — кухонні ножі. Також, в асортименті представлені Мусати, сокири і тесаки. Лезо ножа має оптимальну твердість, виготовлено з хромованої молібденової сталі марки 1.4110. Рукоятки виготовлені з дерева або протиковзкого пластику, з варіаціями за кольором і дизайну. Ножі сертифіковані відповідно до норм ISO 9001.

На професійній кухні часто можна зіткнутися з такою проблемою як великогабаритні шматки м'яса або кісток, які розрізати звичайним ножем просто неможливо. В такому випадку незамінною річчю буде сікач-спеціальний ніж, який являє собою руб'яче-ріжучий інструмент, схожий чимось на невеликий топірець. Середня довжина сікача становить 30 см.

При виборі сікача, важливо відзначити, що більшої довжини він досягає не за рахунок збільшення розміру ріжучої частини, а за рахунок ручки. Саме подовжена ручка відповідає за зручність при обробленні м'яса тварин. Крім того матеріал з якого вона зроблена – спеціальний пластик - не накопичує бактерії і відповідає всім необхідним нормам ISO 9001. Сікач складається з трьох частин: рукояті, обуха і клинка. Компанія Polkars використовує для виготовлення леза сікача хромовану молібденову сталь. Заточка його відбувається під кутом 30 або 45 градусів. Такий метод дозволяє досягти максимальних результатів.

Працювати з цим інструментом може майже кожен, але потрібно пам'ятати, що його загальна вага знаходиться в межах від 1 до 2 кг, а деякі моделі можуть досягати навіть 3 кг.перевага сікача ще й в тому, що з його допомогою можна обробляти заморожене м'ясо, що значно заощадить час, яке могло бути витрачено на розморожування і плюс збереже м'ясо від повторної заморозки (якщо для використання потрібен не весь продукт). Найчастіше професійні кухарі використовують сокиру ще й для швидкої рубки овочів.
Розгорнути