Ручка:
Колір ручки - черный / Мусати:
Тип насічки - Стандарт / Довжина стрижня - 30 см / Форма мусата - Круглый /
смотреть все
Ручка |
Колір ручки |
черный |
Мусати |
Тип насічки |
Стандарт |
Довжина стрижня |
30 см |
Форма мусата |
Круглый |
Опис
Мусат для редагування EUROCUT
Країна - Німеччина
Довжина стрижня 30 см
Форма стрижня - коло
З кільцем
Рукоять пластик (ПОМ) з кільцем
призначення Standart
Дорогі шорстке покриття
Standart - серія Мусатов виготовлена з високоякісного металу стандартної витяжки, підходить для всіх ножів торгової марки F.Dick крім серій преміум класу 1778,1893, WAGS. Т до дані серії вище за щільністю, ніж щільність стандартного мусата. Стрижень у Мусатов володіє твердим покриттям. Призначений для роботи в виробництві та переробки м'яса риби і тд
Мусат для редагування ножів - це своєрідний напилок, спеціалізований інструмент у вигляді стрижня (круглого або овального) з рискою або поздовжніми ребрами. Мусати бувають декількох видів: сталеві, алмазні, керамічні, алюмінієві. Головна перевага такої точила - компактність і універсальність: кухар, не відволікаючись від роботи, може всього за кілька хвилин довести робочий інструмент до потрібного стану. Якщо користуватися ним регулярно, то можна з легкістю уникнути частих «грунтовних» заточек.
Якщо стрижень керамічний або "алмазний", то його використовують для заточування ножів. Такими стрижнями під час роботи на кухні не користуються. Якщо ж стрижень скляний або сталевий, то він підходить тільки для редагування. Стрижень мусата завжди намагнічений, щоб до нього прилипало все те, що він знімає з кромки ножа. Правити ножі Мусатов можна двома способами: "на себе" і "від себе". Для більшої безпеки Мусатов потрібно ставити рукояткою вгору, а ніж розташовувати лезом вниз.
Для редагування розташуйте інструмент на столі вертикально, ручкою вгору. Переміщення леза - під кутом приблизно 20-22 ° з невеликим тиском до мусату. Для редагування досить 10-12 рухів для кожної сторони леза. Зрозуміло, що чим частіше і жорсткіше ви застосовуєте ніж, тим частіше він вимагає редагування. Якщо для домашнього кухонного ножа досить однієї правки в тиждень, то обвальника м'яса правка ножа на мусате може знадобитися кілька разів в день.